Facebook Statistics
Značka Kvality

Skladovanie vajec a Salmonella Enteritidis

04-08-2014

EFSA zverejnila publikáciu s názvom: „Scientific Opinion on the public health risks of table eggs due to deterioration and development of pathogens“, v ktorej okrem iného hovorí o tom, že predĺženie doby skladovania vajec doma alebo v obchodoch môže zvýšiť riziko nakazenia Salmonellou. Experti sa zamerali na riziko pre spotrebiteľa spôsobené baktériou Salmonella Enteritidis, nakoľko je zodpovedná za najvyšší počet alimentárnych nákaz z vajec v EÚ.

Prílohy (dokumenty na stiahnutie)


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood