Facebook Statistics
Značka Kvality

Nový nástroj pre hodnotenie expozície potravinárskych enzýmov

12-05-2017

Vedci Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín našli spôsob, ako spresniť odhadovanie spotrebiteľskej expozície enzýmom používaným pri výrobe potravín, čo vylepšuje hodnotenie ich bezpečnosti požadované legislatívou EÚ.

Využitie nového prístupu v štyroch vedeckých stanoviskách, ktoré boli publikované dnes otvára cestu pre hodnotenie 300 žiadostí aktuálne čakajúcich na ich posúdenie.

 

Prílohy (dokumenty na stiahnutie)


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood