Facebook Statistics
Značka Kvality

Konferencia EFSA: Veda, potraviny, spoločnosť – 3. deň

21-09-2018

Parma, 20. september 2018

V nadväznosti na včerajšie témy konferencie (pokrok v oblasti hodnotenia rizika) sa dnešné plenárne prednášky zaoberajú rovnako náročnými otázkami. Účastníci konferencie si vypočujú príspevky  o angažovaní spoločnosti, riadení dôkazov a predvídaní potrebných odborných znalostí do budúcnosti. Pokračuje tiež zasadnutie zamerané na pokroky a výzvy v hodnotení rizika pre ľudské zdravie.

Dnešné témy zahŕňajú: význam spoločenskej angažovanosti vo vede a rozhodovaní, príležitosti a výzvy pre hodnotenie rizika v súvislosti s exponenciálnym nárastom dostupných údajov a spôsoby, ako sa pripraviť na vedecký a sociálny pokrok.

Sledujte tieto a ďalšie špičkové diskusie (#EFSA2018) alebo prostredníctvom živého vysielania z konferencie

Pôvodné znenie tlačovej správy nájdete na webovej stránke EFSA.

Médiá sa v prípade otázok môžu obrátiť na:
EFSA Media Relations Office
Tel.: +39 0521 036 149
E-mail: [email protected]


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood