Facebook Statistics
Značka Kvality

Konferencia EFSA: Veda, potraviny, spoločnosť – 2. deň

20-09-2018

Parma, 19. september 2018

Po tom, čo bolo hodnotenie rizika dané počas včerajšieho plenárneho zasadnutia do spoločenského kontextu, dnes sa konferencia EFSA zameriava na pokrok v oblasti vedeckého hodnotenia rizika. Počas štyroch zasadnutí skúmajú poprední experti z celého sveta budúcnosť hodnotenia rizika týkajúceho sa životného prostredia, ľudského zdravia, výživy a biologických rizík.

Témy zahŕňajú: úlohu ekosystémových služieb pri environmentálnom hodnotení rizika, pokroky a výzvy v hodnotení rizika pre ľudské zdravie (pokračovanie dňa 20. 9. 2018), prechod z chorôb spôsobených s nedostatkom živín na choroby vyplývajúce z ich nadbytku, ktoré vyvolávajú obavy ohľadom verejného zdravia v rozvinutých krajinách a sledovanie rizika v rámci celého globalizovaného potravinového reťazca.

Sledujte tieto a ďalšie špičkové diskusie prostredníctvom oficiálneho hashtagu #EFSA2018 alebo sa pripojte na živé vysielanie konferencie.

Sledujte naživo Twitter o 17:30!

Médiá sa v prípade otázok môžu obrátiť na:

EFSA Media Relations Office

Tel.: +39 0521 036 149

E-mail: [email protected]


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood