Facebook Statistics
Značka Kvality

Národné úrady pre bezpečnosť potravín štátov EÚ sa zaviazali k posilneniu partnerstvá s EFSA

10-10-2016
Členovia Poradného fóra Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín (EFSA) znovu potvrdili podporu s EFSA a jej činnosťami v oblasti bezpečnosti potravín ...

Návšteva Výkonného riaditeľa úradu EFSA Dr. Bernharda Urla v Slovenskej republike

10-10-2016
Výkonný riaditeľ úradu EFSA pán Dr. Bernhard Url navštívil dňa 27. septembra 2016 Slovenskú republiku ako súčasť svojho turné po členských štátoch Európskej únie počas ...

51. Zasadnutie Komunikačnej skupiny Poradného fóra EFSA

10-10-2016
V dňoch 4. – 5. 10. 2016 sa pri príležitosti slovenského predsedníctva v Rade EÚ uskutočnilo v Bratislave 51. zasadnutie komunikačnej pracovnej skupiny EFSA.

Návrh úradu EFSA týkajúci sa nového prístupu zapojenia zainteresovaných strán

03-10-2016
Prechod od Stakeholder Consultative Platform na nový systém zapojenia zainteresovaných strán Stakeholder Enagagement Approach (SEA)...

Reevaluácia autorizovaných farbív. Reevaluácia oxidu titaničitého.

19-09-2016
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín vydal nové vedecké stanovisko k bezpečnosti oxidu titaničitého ako potravinového farbiva.

Xylella v talianskom regiónie Apulia: rozmanité typy neboli prieskumom zachytené

18-08-2016
Panel pre ochranu rastlín EFSA preskúmal najnovšiu vedeckú literatúru a posúdil údaje zo sekvenovania DNA získané z regiónu Apulia, pričom pre analýzu sekvenčných údajov využil špecializovanú databázu založenú v roku 2005, ktorá ...

Najvyšší povolený obsah medi v krmivách pre vybrané skupiny zvierat

09-08-2016
Panel FEEDAP EFSA vypracoval vedecké stanovisko k zmene najvyššieho povoleného obsahu medi v krmivách pre malé ošípané, dobytok a dojnice a kozy.


Nodulárna dermatitída

09-08-2016
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín vydal návrh správy o nodulárnej dermatitíde, ktorý sa okrem iného zaoberá aj ...

Rast baktérií spôsobujúcich kazenie mäsa počas transportu a skladovania

01-07-2016
Úrad EFSA zverejnil publikáciu s názvom: ,, Rast baktérií spôsobujúcich kazenie mäsa počas transportu a skladovania “, v ktorej sa hovorí, že úrad EFSA posúdil vplyv času a teploty na rast baktérií spôsobujúcich kazenie mäsa ...

Phyllosticta citricarpa - citrusy

20-06-2016
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín na zdravie rastlín dospel k záveru, že najnovšie dostupné informácie o čiernych škvrnách na citrusoch podporujú odporúčanie EFSA vydané v roku 2014. Z tohto dôvodu nebude EFSA aktualizovať existujúce vedecké stanovisko.


EFSA Traineeships Call 2016

16-06-2016
Národný kontaktný bod pre vedeckú a technickú spoluprácu s úradom EFSA si Vás dovoľuje informovať o možnostiach ročnej stáže na úrade EFSA...



Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Projekty podporované z fondov EÚ
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood