Facebook Statistics
Značka Kvality

Najvyšší povolený obsah medi v krmivách pre vybrané skupiny zvierat

09-08-2016
Panel FEEDAP EFSA vypracoval vedecké stanovisko k zmene najvyššieho povoleného obsahu medi v krmivách pre malé ošípané, dobytok a dojnice a kozy.


Nodulárna dermatitída

09-08-2016
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín vydal návrh správy o nodulárnej dermatitíde, ktorý sa okrem iného zaoberá aj ...

Rast baktérií spôsobujúcich kazenie mäsa počas transportu a skladovania

01-07-2016
Úrad EFSA zverejnil publikáciu s názvom: ,, Rast baktérií spôsobujúcich kazenie mäsa počas transportu a skladovania “, v ktorej sa hovorí, že úrad EFSA posúdil vplyv času a teploty na rast baktérií spôsobujúcich kazenie mäsa ...

Phyllosticta citricarpa - citrusy

20-06-2016
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín na zdravie rastlín dospel k záveru, že najnovšie dostupné informácie o čiernych škvrnách na citrusoch podporujú odporúčanie EFSA vydané v roku 2014. Z tohto dôvodu nebude EFSA aktualizovať existujúce vedecké stanovisko.


EFSA Traineeships Call 2016

16-06-2016
Národný kontaktný bod pre vedeckú a technickú spoluprácu s úradom EFSA si Vás dovoľuje informovať o možnostiach ročnej stáže na úrade EFSA...




Interreg V-A SK-CZ – vyhlásenie výziev

02-05-2016
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR ako riadiaci orgán v spolupráci s Ministerstvom pro místní rozvoj ČR ako národným orgánom pre program spolupráce Interreg V-A Slovenská republika - Česká republika vyhlásilo dňa 22.04.2016 nasledovné výzvy...





Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood