Facebook Statistics
Značka Kvality

Tlačové správy

MINISTERSTVO HĽADÁ NOVÉHO ŠÉFA NÁRODNÉHO VÝSTAVISKA AGROKOMPLEX

22-12-2021

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (MPRV SR) vyhlásilo výberové konanie na funkciu riaditeľa štátneho podniku agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO sídliaceho v Nitre. Všetky potrebné informácie pre uchádzačov sú zverejnené na webe ministerstva.

Od úspešného kandidáta na funkciu riaditeľa štátneho podniku agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO sa okrem iného vyžaduje aj vysokoškolské vzdelanie II. stupňa a riadiaca prax aspoň 3 roky. Podmienkou účasti na výberovom konaní je zaslanie návrhu Stratégie a koncepcie rozvoja štátneho podniku agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, štátny podnik formou písomného dokumentu v rozsahu max. 10 strán A4.  Pri spracovaní stratégie sa odporúča čerpať informácie z verejne prístupných zdrojov.

Výberové konanie sa uskutoční ústnou formou. Uzávierka prihlášok je 11. 1. 2022. Všetky informácie o výberovom konaní sú zverejnené na stránke: https://bit.ly/3yN9c0z

Agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, štátny podnik, patrí medzi najvýznamnejšie veľtrhové a výstavnícke spoločnosti v SR a jeho význam potvrdzuje viac ako 40 rokov tradičných, ale aj inovatívnych a jedinečných podujatí. Riaditeľ štátneho podniku je štatutárnym orgánom podniku, do funkcie ho menuje minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, ktorému je priamo podriadený.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood