Facebook Statistics

Koronavírus

Krízový plán pre potravinárske prevádzky

20-04-2020

Vo všetkých fázach výroby potravín sú požadované účinné hygienické postupy vrátane dodržiavania systému HACC

Úrad verejného zdravotníctva SR v nadväznosti na úlohu A.1 vyplývajúcu z uznesenia vlády SR č. 111 zo dňa 11. 3. 2020 vypracoval všeobecné zásady krízového plánu pre potravinárske prevádzky, na základe ktorých si prevádzkovatelia potravinárskych podnikov môžu pripraviť špecifické plány na svoje podmienky. Pri zostavení materiálu boli použité doterajšie vydané opatrenia ÚVZ SR. K dispozícii (v AJ) je dokument WHO a Európskej komisie, ktoré sa venujú uvedenej problematike.

Prílohy:



Agromapy
EÚ-štrukturálne a investičné fondy
OPKZP 2014-2020

Značka kvality
IROP
PRV SR 2014 - 2020
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2020
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood