Pre správne fungovanie stránky povoľte Javascript vo Vašom prehliadači.
Podcasty úradu EFSA
27-03-2024
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal pokračovanie predošlého dielu podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa opäť bližšie zameral na zavedenie prístupu „One Health“ do praxe.
12-03-2024
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal pätnásty diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na zavedenie prístupu „One Health“ do praxe.
26-02-2024
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal štrnásty diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na testovanie na zvieratách.
20-12-2023
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal
trinásty diel podcastu
„Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral
na zdravie rastlín.
11-12-2023
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal
dvanásty diel podcastu
„Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral
na kontaminanty v potravinách.
03-11-2023
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal
jedenásty diel podcastu
„Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral
na materiály prichádzajúce do kontaktu s potravinami.
10-10-2023
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal
desiaty diel podcastu
„Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral
na nové potraviny vyrobené v laboratóriu.
23-08-2023
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal deviaty diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na denný príjem vody.
26-07-2023
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydal ôsmy diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na africký mor ošípaných – ochorenie u zvierat, ktoré sa nedá vyliečiť a ani sa nedá proti nemu očkovať.
05-06-2023
Siedmy diel podcastu Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín: „Science on the menu“.
27-04-2023
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydáva šiesty diel podcastu
„Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na
antibiotiká a
antimikrobiálnu rezistenciu.
23-03-2023
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (
EFSA) vydáva
piaty diel podcastu
„Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na
aktuálnu situáciu súvisiacu s výskytom
vtáčej chrípky.