Facebook Statistics
Značka Kvality

Druhý diel podcastu Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín: „Science on the menu“

19-12-2022

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydáva druhý diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa zameral na nákazy prenášané potravinami.

Tešíte sa na sviatky, počas ktorých si vychutnáte najlepšie tradičné jedlá s blízkymi a priateľmi?

Druhý diel podcastu „Science on the menu“ je ideálnym sprievodcom pred týmto obdobím.

V druhom dieli podcastu nás Valentina Rizzi, vedúca tímu EFSA pre biologické monitorovanie, prevedie rizikami spojenými s kontamináciou potravín a pravidlami, ktoré by sa mali dodržiavať, aby potraviny, ktoré pripravujeme a konzumujeme zostali bezpečné.

Spolu s Barbarou Ghizzoni, vedúcou tímu Digital Publishing na komunikačnom oddelení EFSA, diskutujú o tom, ako EFSA v spolupráci s ďalšími európskymi organizáciami, ako je napr. Európske centrum pre prevenciu a kontrolu chorôb (ECDC), postupuje pri prepuknutí epidémií nákaz prenášaných potravinami.

Ak by ste sa po vypočutí druhého dielu podcastu chceli dozvedieť viac o nákazách prenášaných potravinami, navštívte EFSA špecializovanú mapu a interaktívny informačný panel.

V prípade ak Vás zaujíma práca Európskeho centra pre prevenciu a kontrolu chorôb (ECDC) vypočujte si ich podcast "ECDC: On Air".

Nový diel podcastu si môžete vypočuť na rôznych platformách, ako aj na web stránke EFSA.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood