Facebook Statistics
Značka Kvality

ÚVZ SR vypracoval všeobecné zásady krízového plánu pre potravinárske prevádzky

21-04-2020

Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky (ÚVZ SR) na svojej webovej stránke uvádza, že v nadväznosti na úlohu A.1, vyplývajúcu z uznesenia vlády SR č. 111 zo dňa 11. 3. 2020, vypracoval Všeobecné zásady krízového plánu pre potravinárske prevádzky (č. SOPZvOŽaPP/3195/2020 zo dňa 14. 4. 2020). Na základe tohto dokumentu si prevádzkovatelia potravinárskych podnikov môžu pripraviť špecifické plány, prispôsobené na svoje podmienky. Pri zostavení materiálu boli použité doteraz vydané opatrenia ÚVZ SR. Prílohou uvedeného dokumentu (v anglickom jazyku) je dokument WHO COVID-19 and food safety: guidance for food businesses - interim guidance, ktorý sa venuje uvedenej problematike. Pripojené sú aj otázky a odpovede Európskej komisie venované danej problematike.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood