Facebook Statistics
Značka Kvality

Sekcia poľnohospodárstva a služieb

Špeciálne vydanie EFSA Journalu

12-07-2016

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) s potešením oznamuje mimoriadne vydanie žurnálu EFSA s hlavnými závermi 2. Vedeckej konferencie: Spoločné formovanie budúcnosti bezpečnosti potravín, ktorá sa konala v októbri minulého roka v Miláne.

Konferencia bola pre zainteresované stravy v európskom regulačnom systéme potravín (vrátane tvorcov politiky, hodnotiteľov rizika, vedcov a mimovládnych organizácií) jedinečnou príležitosťou identifikovať budúce výzvy v hodnotení rizika v Európe a za jej hranicami. Viac ako 1000 delegátov sa spoločne zišlo k podnetnej a diskusii o globálnych záležitostiach týkajúcich sa bezpečnosti potravín. Pôsobivo široký rozsah tém poskytol inšpiráciu aj pre ,,Stratégiu EFSA 2020“.

Zvláštne vydanie žurnálu EFSA reflektuje tri plenárne a deväť paralelných zasadnutí a je sprevádzaný úvodným slovom výkonného riaditeľa EFSA, p. Bernharda Urla.

Všetok konferenčný materiál, ktorý bol zverejnený na webovej stránke venovanej konferencii bude tiež archivovaný na hlavnej stránke EFSA. Archivovaný bude program, webové prenosy, zvukové nahrávky a obrazové klipy, ktoré zostanú prístupné verejnosti, a ktoré budú prepojené na špeciálne vydanie žurnálu EFSA.

Mimoriadne vydanie EFSA JOURNAL: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/efs2.2016.14.issue-S1/issuetoc

Spoločné formovanie budúcnosti bezpečnosti potravín: http://www.efsaexpo2015.eu/


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood