Facebook Statistics
Značka Kvality

Výzva na zber vstupných dát do hodnotenia expozície potravinárskych enzýmov

04-02-2019

Výzva na zber vstupných dát do hodnotenia expozície potravinárskych enzýmov III. Výzva

Výzva sa týka proteínových zložiek v dojčenskej výžive a následnej výžive.

Inštrukcie pre zasielanie dát vo vhodnom formáte sú zverejnené na odkaze Annex Protein Components in Infant Formulae and Foolow on Formulae. V zošite č. 1 (Legend) je uvedená terminológia, ktorá bola použitá v návode pre pracovný postup.

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín hľadá informácie o prítomnosti rozličných proteínových zložiek a súvisiacich technických faktorov v dojčenskej výžive a následnej výžive (Zošit č. 2 Protein) a o výťažkoch po spracovaní takýchto zložiek (Zošit č. 4 Average yield).

Zošit č. 3 (Protein example) predstavuje vzor, akým spôsobom by mal byť vyplnený zošit č. 2 (Protein).

Kategórie podľa databázy FoodEx je možné nájsť v zošite č. 5 (FoodEx).

Dáta by mali byť zaslané priamo úradu EFSA, na emailovú adresu [email protected]. Táto mailová schránka predstavuje kontaktný bod pre prípad akejkoľvek potreby technickej podpory/usmernenia, ktorý možno využiť pri zasielaní dát.

Termín na zasielanie pripomienok: do 01.04.2019


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood