Facebook Statistics
Značka Kvality

Štvrtý diel podcastu Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín: „Science on the menu“

24-02-2023

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydáva štvrtý diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa zameral na dobré životné podmienky zvierat, ktoré sa týkajú nás všetkých.

Vedeli ste, že naše zdravie priamo súvisí s dobrými životnými podmienkami zvierat?

Počúvajte a dozviete sa prečo!

Dobré životné podmienky zvierat nie sú len etickým problémom, ale aj vedeckým. Vedci z úradu EFSA skúmajú najnovšie vedecké poznatky o tom, ako zvieratá vnímajú svoje okolie.

V štvrtom diely podcastu „Science on the menu“ sa James Ramsay, vedúci komunikačného oddelenia EFSA, rozpráva s expertom Sean Ashe, vedeckým pracovníkom v tíme EFSA pre dobré životné podmienky zvierat, ktorý nás oboznámi s najnovšími zisteniami úradu EFSA, pričom osobitnú pozornosť venuje preprave zvierat.

Vydajte sa na túto príjemnú cestu s novým dielom EFSA podcastu „Science on the menu“, ktorý si môžete vypočuť na webovej stránke EFSA, ale aj na rôznych iných platformách.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood