Štvrtý diel podcastu Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín: „Science on the menu“
Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydáva štvrtý diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa zameral na dobré životné podmienky zvierat, ktoré sa týkajú nás všetkých.
Vedeli ste, že naše zdravie priamo súvisí s dobrými životnými podmienkami zvierat?
Počúvajte a dozviete sa prečo!
Dobré životné podmienky zvierat nie sú len etickým problémom, ale aj vedeckým. Vedci z úradu EFSA skúmajú najnovšie vedecké poznatky o tom, ako zvieratá vnímajú svoje okolie.
V štvrtom diely podcastu „Science on the menu“ sa James Ramsay, vedúci komunikačného oddelenia EFSA, rozpráva s expertom Sean Ashe, vedeckým pracovníkom v tíme EFSA pre dobré životné podmienky zvierat, ktorý nás oboznámi s najnovšími zisteniami úradu EFSA, pričom osobitnú pozornosť venuje preprave zvierat.
Vydajte sa na túto príjemnú cestu s novým dielom EFSA podcastu „Science on the menu“, ktorý si môžete vypočuť na webovej stránke EFSA, ale aj na rôznych iných platformách.