Facebook Statistics
Značka Kvality

Stanovisko Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín

11-03-2020

Podľa Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín (EFSA) neexistuje dôkaz, že potraviny sú pravdepodobným zdrojom alebo faktorom prenosu vírusu SARS-CoV-2. Vírus sa šíri z človeka na človeka najmä kvapôčkami pri kýchaní, kašli alebo výdychu.

Vedci a orgány na celom svete monitorujú šírenie vírusu a nehlásili žiadny prenos prostredníctvom potravín. Z tohto dôvodu EFSA v súčasnosti nie je zahrnutá do riešenia epidémie ochorenia COVID-19. EFSA však situáciu neustále monitoruje.​


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood