Facebook Statistics
Značka Kvality

Pracovná ponuka úradu EFSA: vedúci vedecký pracovník – bioinformatik

15-01-2019

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) otvoril výberové konanie na pracovnú pozíciu „Senior Scientific Officer – Bioinformatician" (EFSA/X/AD/2018/05). Cieľom výzvy je vytvorenie rezervného zoznamu uchádzačov. Takýto zoznam je možné použiť pri výbere vhodných kandidátov na podobné pozície v závislosti od potrieb EFSA. Platnosť zoznamu je určená do 31. 12. 2019 (možnosť predĺženia).

Miesto výkonu práce: Parma, Taliansko.

Pre koho je ponuka určená?

Cieľom úradu EFSA je používať nástroje bioinformatiky/postupy analýzy na podporu hodnotení rizík týkajúcich sa potravín, krmív a životného prostredia.

Úrad EFSA hľadá skúseného a všestranného bioinformatika. Úspešný uchádzač bude pracovať na integrácii nástrojov bioinformatiky a analýze údajov a bude ťažiskovým vedúcim vedeckým pracovníkom pre takúto integráciu. Bude úzko spolupracovať v rámci viacerých oddelení EFSA a s partnermi úradu EFSA v danej oblasti (napr. referenčné laboratóriá EÚ, Európska komisia, príslušné orgány členských štátov EÚ).

Úspešný uchádzač bude prijatý ako dočasný zamestnanec, bude mu ponúknutý základný plat vo výške 6818,11 € brutto a pracovná zmluva na 5 rokov s možnosťou predĺženia.

Ako sa uchádzať?

O pracovnú pozíciu sa je možné uchádzať do 28. 01. 2019 prostredníctvom webovej stránky úradu EFSA venovanej kariérnym ponukám, kde sú dostupné podrobné informácie o ponuke, vrátane hlavných zodpovedností, podrobných kritérií, ale aj benefitoch (slovenské znenie pracovnej ponuky je v dokumente na str. 103-107).

V prípade doplňujúcich otázok k pracovnej pozícii je potrebné kontaktovať [email protected].

Prečo pracovať v úrade EFSA?

EFSA je európska organizácia, ktorá zohráva významnú úlohu v živote 500 miliónov občanov EÚ. EFSA zamestnáva približne 450 zamestnancov a vedecký výbor EFSA ako aj vedecké pracovné skupiny sú zložené z vysoko kvalifikovaných a nezávislých vedeckých odborníkov. Každá pozícia v úrade má dôležitú úlohu pri vytváraní inšpiratívneho prostredia pre prácu a rozvoj.

Viac o stratégii úradu EFSA do roku 2020.

Viac informácií o úrade EFSA na adrese http://www.efsa.europa.eu.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood