Facebook Statistics
Značka Kvality

Piaty diel podcastu Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín: „Science on the menu“

23-03-2023

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vydáva piaty diel podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa bližšie zameral na aktuálnu situáciu súvisiacu s výskytom vtáčej chrípky.

Vtáčia chrípka: pohľad z vtáčej perspektívy

Situácia v súvislosti s vtáčou chrípkou sa v Európe aj vo svete neustále vyvíja, pričom sú stále hlásené nové ohniská nákazy vtákov, príležitostné infekcie u cicavcov a tiež sporadické prípady nákazy u ľudí.

Vypočujte si piaty diel EFSA podcastu „Science on the menu“, v ktorom sa James Ramsay, vedúci komunikačného oddelenia EFSA, rozpráva s expertkou Francesca Baldinelli, vedecká pracovníčka v tíme Animal Health EFSA, ktorá v podcaste objasňuje aktuálnu situáciu vtáčej chrípky.

Nový diel EFSA podcastu „Science on the menu“ si môžete vypočuť na webovej stránke EFSA, ale aj na rôznych iných platformách.

Viac informácií k aktuálnej situácii súvisiacej s vtáčou chrípkou nájdete na webovej stránke MPRV SR alebo na webovej stránke EFSA

Upozornenie: Názory respondentov podcastu nemusia nevyhnutne prezentovať oficiálne stanovisko úradu EFSA. Obsah podcastu je aktuálny v čase uverejnenia.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood