Facebook Statistics
Značka Kvality

Online kurz Karolinska Institutet k hodnoteniu rizika endokrinných disruptorov (12.-16.10.2020)

09-07-2020

Inštitút environmentálnej medicíny švédskeho Karolinska Institutet pripravuje online kurz zameraný na hodnotenie zdravotných rizík endokrinných disruptorov. Účastníci kurzu sa môžu tešiť na prednášky, cvičenia a skupinové úlohy.

Kurz je určený predovšetkým študentom doktorandského štúdia, ale aj ďalším účastníkom z akademickej obce, pre štátnu správu či priemysel. Za absolvovanie kurzu získa účastník 1,5 kreditu ECTS.

Po ukončení kurzu budú účastníci schopní:

  • opísať molekulárne mechanizmy a možné nepriaznivé účinky endokrinných disruptorov
  • vysvetliť metodológie na štúdium endokrinných disruptorov
  • uplatňovať metodiku na identifikáciu endokrinných disruptorov podľa vedeckých kritérií a usmernení
  • identifikovať a diskutovať výzvy v hodnotení zdravotného rizika endokrinných disruptorov

Poplatky:

Pre študentov doktorandského štúdia je kurz bezplatný. Účastníkov z radov akademickej obce vyjde celý kurz na 300 , účastníkov zo štátnej správy na 600 priemysel na 900 . V cene sú zahrnuté všetky materiály. Poplatok za kurz možno prijať iba od školy/zamestnávateľa, nie od jednotlivcov!

Online kurz sa uskutoční v termíne 12.-16. 10. 2020. Registrovať sa je potrebné prostredníctvom elektronického formulára do 11. 09. 2020.

Viac informácií je dostupných na webovej stránke kurzu. Termíny ďalších kurzov môžete sledovať na webovej stránke Karolinska Institutet.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood