Facebook Statistics
Značka Kvality

Kyselina peroctová a jej použitie u hydiny

27-03-2014

EFSA zverejnila publikáciu s názvom: „Peroxyacetic acid: EFSA assesses safety and efficacy to reduce pathogens on poultry carcasses and meat, v ktorej sa venuje problematike kyseliny peroctovej a jej použitiu. Použitie roztokov obsahujúcich kyselinu peroctovú (PAA) na zníženie kontaminácie patogénmi na kadáveroch a mäse hydiny by nemalo predstavovať obavy z toxicity, hovoria experti EFSA.

http://www.efsa.europa.eu/en/press/news/140326.htm?utm_source=alerts&utm_medium=email&utm_content=all&utm_campaign=aih

Prílohy (dokumenty na stiahnutie)



Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood