Facebook Statistics
Značka Kvality

Podujatia

Veľtrh Nábytok a Bývanie 2019

01-03-2019

Národné výstavisko Agrokomplex v Nitre opäť ožije na šesť dní, od 5. do 10. marca 2019, tradičnou prehliadkou súčasného bývania a zariaďovania domov a bytov. Prihlásených je už vyše 400 vystavovateľov a spoluvystavovateľov.

Priblížia najmä úroveň dizajnu, konštrukcie a výroby nábytku na Slovensku, v Českej republike, Poľsku, Taliansku a ďalších krajinách EÚ. Doplní ho 22. ročník paralelnej výstavy Fórum dizajnu a 4. ročník výstavy Moderné drevodomy.

Z hľadiska skladby sortimentu bude mať najväčšie zastúpenie na veľtrhu nábytok do obývacích izieb, sedací nábytok, kuchynský nábytok, predsieňový nábytok a štýlový nábytok. Inšpiráciu pre organizáciu veľtrhov v Nitre ponúkajú každoročne viaceré svetové veľtrhy. Na veľtrhoch v Miláne, Paríži a Kolíne sa v posledných rokoch stále viac zobrazuje návrat k prírode. Z materiálov sú preferované prírodné a ekologické riešenia (textílie: ľan, bavlna, vlna, ošetrené proti krčeniu, špineniu, horeniu). Interiéry sú prepojené s exteriérmi, a to nielen veľkými francúzskymi oknami, ale aj sedacím a stolovým nábytkom použiteľným vo vnútri bytu, v zimnej záhrade, na terase a v samotnej záhrade.

Program výstavy a podrobné informácie sa dozviete tu: https://www.agrokomplex.sk/vystavy/nabytok-a-byvanie-2019/detail/aktuality/


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood