Facebook Statistics
Značka Kvality

Hodnotenie rizika kyseliny erukovej

15-05-2015

Európska Komisia požiadala úrad EFSA, aby vypracoval hodnotenie rizika pre zvieracie a ľudské zdravie v spojitosti s výskytom kyseliny erukovej v potravinách a krmivách. V tejto súvislosti bol spustený zber údajov.

Výzva k predkladaniu údajov je dostupná na stránke : http://www.efsa.europa.eu/en/data/call/150408.htm

Termín uzávierky konzultácie je 1.8.2015


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood