Facebook Statistics
Značka Kvality

Hodnotenia rizika pesticíd aktívnej látky v kmeni Bacillus amyloliquefaciens

08-04-2014

Závery Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín ( EFSA ) v nadväznosti na kontrolu práce počiatočných hodnotení rizika zameraného na pesticíd aktívnu látku z kmeňa Bacillus amyloliquefaciens subsp. plantarum D747 vykonaného spravodajským členským štátom Nemecka. Predložené závery boli dosiahnuté na základe vyhodnotenia reprezentatívneho použitia Bacillus amyloliquefaciens subsp. plantarum  D747 ako fungicídu pre stolové a muštové hrozno. V práci sú uvedené koncové závery, ktoré sa javia ako spoľahlivé a vhodné pre použitie v regulačnom hodnotení rizika, ktorý je odvodený z dostupných štúdií a literatúry. V predkladanom dokumente sú rovnako uvedené aj chýbajúce informácie, požadované regulačným rámcom.

Viac informácií nájdete uvedené v prílohe alebo na dole uvedenom odkaze na stránku EFSA:

http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/3624.htm?utm_source=alerts&utm_medium=email&utm_content=all&utm_campaign=aih

Prílohy (dokumenty na stiahnutie)



Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
Dotazník pre potravinárov
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood