Facebook Statistics
Značka Kvality

Archív tlačových správ

Na bratislavskom Závodisku štartuje v nedeľu dostihová sezóna

06-04-2017

Úvodný dostihový deň sezóny 2017 je tu! Turfová ouvertúra v nedeľu 9. apríla v petržalskom Starom háji ponúkne divákom pestrý program nielen na dráhe. Závodisko vstupuje do sezóny s niekoľkými novinkami.

Hlavným bodom športového programu je už 44. ročník Jarnej ceny Petržalky, steeplechase na 3800 metrov. Na štarte v kvalitnom 9-člennom poli uvidíme premiantov troch posledných edícií tohto tradičného prekážkového testu. Najdôležitejšími rovinovými zápoleniami sú prvá „dvojková“ predskúška klasických testov pre trojročné kone na míliarskej vzdialenosti a dva kilometre pre staršie ročníky, oba veľmi zaujímavo obsadené. Z desiatky účastníkov Memoriálu Josefa Břečku zo Slovenska, Česka a z Maďarska budú zrejme tipujúcimi preferovanejšie kobyly. Tipérskym orieškom bude akiste Memoriál Harryho Petrlíka st. Zaujímavosťami dostihového dňa je akiste aj premiérové predstavenie koňa Ribelito (áno, ide o polobrata predvlaňajšieho víťaza Veľkej pardubickej Ribelina) v Cene kultúrnych zariadení Petržalky (steeplechase na 3600 m), návrat niekdajšieho jednotkového šprintéra Robinson Cruso na dostihovú dráhu po ročnom plnení si plemenníckych povinností a predstavenie nádejných trojročiakov v Cene Petržalských novín, zápolení nezvíťazivších na 1700 metrov.

Prvé dostihy štartujú o 14:00 hod.

Závodisko vstupuje do sezóny s niekoľkými novinkami. Jednou z nich je rozšírená ponuka gastroslužieb a vozenie detí na koníkoch zadarmo. O príjemnú atmosféru počas prestávok sa postará skupina KSV Band. Areál je celý deň otvorený pre širokú verejnosť.

Viac informácií nájdete na stránkach Závodiska tu.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood