Facebook Statistics
Značka Kvality

Oznam

19-09-2013

Vážení predstavitelia slovenských podnikateľských subjektov,

Ministerstvo hospodárstva SR ako hlavný koordinátor organizuje v spolupráci s Veľvyslanectvom SR v Skopje a Veľvyslanectvom SR v Belehrade prvé zasadnutie Spoločnej slovensko-macedónskej komisie pre hospodársku spoluprácu, ktoré sa uskutoční v dňoch 17. a 18. októbra 2013 v Skopje v Macedónsku. Predstavitelia slovenskej a macedónskej strany, ktorí odborne a organizačne pripravujú toto podujatie sa dohodli, že sa prvého zasadnutia Spoločnej slovensko-macedónskej komisie pre hospodársku spoluprácu zúčastnia aj zástupcovia slovenských a macedónskych firiem. Pripravované B2B rokovania budú zamerané sektorovo na:

1. Energetiku
2. Poľnohospodárstvo a potravinársky priemysel
3. Infraštruktúru, dopravu a životné prostredie
4. Investície, obchod a cestovný ruch

Na macedónskej strane je prípravou B2B rokovaní poverená Hospodárska komora Macedónska. Maximálna účasť je 10 firiem z každej strany. Podnikateľská misia sa uskutoční poobede dňa 17. októbra 2013. V prípade záujmu o účasť na podnikateľskej misii vyplňte registračný formulár v prílohe. Vyplnený registračný formulár zaslať na elektronickú adresu: [email protected] alebo [email protected]. Firmy sa môžu zaregistrovať do 03. októbra 2013 do 16:00 hod.

Pretože príprava prvého zasadnutia Spoločnej slovensko-macedónskej komisie je v štádiu prípravy, podrobnejšie informácie dostanú zaregistrovaní účastníci priebežne tak, ako budú poskytnuté agentúre SARIO Veľvyslanectvom SR v Skopje.
 


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Platformy pre brexit
Bestslovakfood