Facebook Statistics
Značka Kvality

Výberové konanie

Oznámenie výsledku výberového konania

12-12-2016

Na základe ustanovenia §19a zákona č. 111/1990 Zb. o štátnom podniku v znení neskorších predpisov, oznamujeme výsledok výberového konania na funkciu predsedu a 2 členov dozornej rady Hydromeliorácie, štátny podnik, ktoré sa konalo 7. decembra 2016.

Výberového konania na obsadzovanú funkciu predsedu dozornej rady Hydromeliorácie, š. p. sa zúčastnil jeden uchádzač. Na základe zhodnotenia výsledkov a určeného poradia, sa na 1. mieste umiestnil Doc. RNDr. Štefan Rehák, PhD., ktorý bol ministerkou pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR vymenovaný do funkcie predsedu dozornej rady Hydromeliorácie, štátny podnik.

Výberového konania na funkciu dvoch členov dozornej rady Hydromeliorácie, š. p. sa zúčastnili štyria uchádzači. Podľa výsledkov hodnotenia výberovej komisie sa uchádzači umiestnili v poradí: Ing. Jana Vargová, PhD., Ing. Stanislav Bartoš. Obaja úspešní uchádzači boli ministerkou pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR vymenovaní do funkcie členov dozornej rady Hydromeliorácie, štátny podnik.


Harmonogram ministra
AGROpodcast Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Nahlasovanie zásob komodít
Kalkulačky
Farmársky manuál SPP 2023 - 2027
Značka kvality
Školský program
Agromapy
EFSA – Temporary FC logo_socials
Integrovaný regionálny operačný program 2014 - 2020
Program rozvoja vidieka SR 2014 - 2022
Operačný program Rybné hospodárstvo 2014 - 2022
PRH 2021-2027
INTERREG V-A SK-CZ
Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko
Program cezhraničnej spolupráce na programe Interreg V-A Slovensko-Madarsko
Bestslovakfood